Οι διακοσμητικές επιφάνειες της Sibu design διατίθενται σε απομιμήσεις υλικών και σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων, βρίσκοντας πολλαπλές εφαρμογές σε επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, κέντρα διασκέδασης και σε ολους τους εσωτερικους χωρους.


Η προϊοντική γκάμα της Sibu περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας υλικά επικάλυψης σε βουρτσαριστό ασημί, χρυσό και ανθρακί χρώμα και σε απομιμήσεις ξύλου, μετάλλου, αλουμινίου και δέρματος. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η ανθεκτικότητα των επιφανειών, αλλά, κυρίως, η εύκολη και γρήγορη τοποθέτησή τους κάνουν δυνατή την αξιοποίησή τους σε ευρεία γκάμα εφαρμογών εσωτερικού χώρου, με εξαίρεση ίσως τις οροφές και τα πατώματα.

Προτεραιότητα της Αυστριακης εταιρείας Sibu αποτελεί η εξασφάλιση προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, ως εκ τούτου ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη συμβατότητά των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται με τον περιβάλλοντα χώρο. Η ποικιλία υλικών, η μοντέρνα αισθητική τους και ο γρήγορος και εύκολος τρόπος τοποθέτησης τους αποτελούν πλεονεκτήματα που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους κατασκευαστές, τους αρχιτέκτονες και τους διακοσμητές στη χώρα μας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ 20 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ