ΣΧΕΤΙΚΑ

Η εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1961 με ιδρυτή της τον Βασίλειο Μεϊμαρίδη. Λειτούργησε αρχικά ως ατομική με την επωνυμία ΜΕΪΜΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. Κύριο αντικείμενο της ήταν οι σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές.
Αργότερα πέρασε και στην εμπορία σιδήρου και αλουμινίου. Για την επεξεργασία και κοπή μετάλλων διέθετε μηχανήματα όπως ψαλίδια, στράντζες και κυλίνδρους.
Ύστερα από χρόνια ανοδικής πορείας το 1999 η εταιρία περνάει στα χέρια των υιών Μειμαρίδη. Από ατομική εταιρία μετατρέπεται σε Ομόρρυθμη και έχει καθαρά οικογενειακό χαρακτήρα αφού μέλη της είναι τα αδέρφια Στέλιος και Γιώργος Μεϊμαρίδης.

Η νέα επωνυμία της είναι ΑΦΟΙ ΜΕΪΜΑΡΙΔΗ Ο.Ε.

Η εταιρία συνέχισε να ασχολείται με την εμπορία σιδήρου και αλουμινίου και με τις κατασκευές, από όπου και ξεκίνησε. Στη συνέχεια ασχολήθηκε και με την εμπορία γυψοσανίδας και κατάφερε να γίνει αποκλειστικός αντιπρόσωπος της KNAUF στο νομό Ημαθίας.

 

Παράλληλα πρόσθεσε στο αντικείμενο της την εμπορία δομικών υλικών, χρωμάτων και βιομηχανικών αερίων. Επίσης αγόρασε παντογράφο CNC για την κοπή μετάλλων ύστερα από επεξεργασία. Λίγο αργότερα αποφάσισε να επεκτείνει τις εργασίες της και πέρασε και στον παραγωγικό τομέα βγάζοντας τα μεταλλικά προφίλ για τη γυψοσανίδα.

Σήμερα το κεντρικό κατάστημα στεγάζεται στην οδό Σταδίου 97 στο Εργοχώρι Βέροιας σε έναν χώρο 2500 τ.μ. Η δραστηριότητά της επεκτάθηκε με την αγορά ενός κτιρίου, στο οποίο γίνεται η παραγωγή των μεταλλικών προφίλ για τη γυψοσανίδα.

Η επιχείρηση έχει σαν κύριο σκοπό της την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της και αυτό το επιτυγχάνει με τις καλύτερες δυνατές τιμές.