ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

 

Οι διακοσμητικές επιφάνειες της Sibu design διατίθενται σε απομιμήσεις υλικών και σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων, βρίσκοντας πολλαπλές εφαρμογές σε επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, κέντρα διασκέδασης και σε ολους τους εσωτερικους χωρους.


Η προϊοντική γκάμα της Sibu περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας υλικά επικάλυψης σε βουρτσαριστό ασημί, χρυσό και ανθρακί χρώμα και σε απομιμήσεις ξύλου, μετάλλου, αλουμινίου και δέρματος. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η ανθεκτικότητα των επιφανειών, αλλά, κυρίως, η εύκολη και γρήγορη τοποθέτησή τους κάνουν δυνατή την αξιοποίησή τους σε ευρεία γκάμα εφαρμογών εσωτερικού χώρου, με εξαίρεση ίσως τις οροφές και τα πατώματα.

Προτεραιότητα της Αυστριακης εταιρείας Sibu αποτελεί η εξασφάλιση προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, ως εκ τούτου ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη συμβατότητά των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται με τον περιβάλλοντα χώρο. Η ποικιλία υλικών, η μοντέρνα αισθητική τους και ο γρήγορος και εύκολος τρόπος τοποθέτησης τους αποτελούν πλεονεκτήματα που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους κατασκευαστές, τους αρχιτέκτονες και τους διακοσμητές στη χώρα μας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ 20 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 

Alabasters

 

Onyx

 

Pearl Classic

 

Pearl Silk

 

9

 

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα...

Έναρξη
Προηγούμενο
1